zondag 27 juli 2014

Horrorscoop 2014 - Wat is jouw verdoemenis?

Gewoon, omdat ik horoscopen nergens op vind slaan.
Ik presenteer u de Horrorscoop 2014!






 WATERMAN - 21 jan t/m 18 feb
Dit is het perfecte jaar om kluizenaar te worden, Waterman! De golven bij Hoek van Holland geven aan dat dit jaar gedoemd is om te falen. Vergeet niet voldoende kattenvoer in te slaan.


VISSEN - 19 feb t/m 20 mrt
Dit jaar voel je je niet als een vis in het water, Vissen! Aan het aantal millimeter regen wat is gevallen in 2013 is af te lezen dat je al het water moet mijden. Douchen is iets wat je voor 2015 moet bewaren.


RAM - 21 mrt t/m 20 apr
Heerlijk als alles gaat zoals het moet gaan, toch Ram? De planeet Venus geeft aan dat je toch echt niet hebt geboft. Dit jaar noemen we het geen Murphy's law, maar Ram's law.


STIER - 21 apr t/m 21 mei
Altijd al willen zwemmen in het geld, Stier? Dan is dit jouw jaar! Want je zult elke eurocent moeten bewaren, aangezien je die klap aan het eind van 2014 moet kunnen incasseren. Cha-ching, annuleer die reis maar.


TWEELINGEN - 22 mei t/m 21 jun
Best vermoeiend altijd dat tegenstrijdige gevoel, toch Tweelingen? Gelukkig geven de dakpannen in Schiermonnikoog aan dat je verslaafd raakt aan verdovende middelen. Lap het allemaal maar aan je laars, mits je deze nog   niet hebt verkocht
                                        in ruil voor je buzz.


KREEFT - 22 jun t/m 23 jul
Eerlijkheid duurt het langst, Kreeft! Daarom heeft de heer Rutte je dit jaar gezegend. In 2014 ontvangen we alleen nog maar jouw ongezouten mening en gedachten, want zout is slecht voor het lichaam. Goed bezig, Kreeft.


LEEUW - 24 jul t/m 23 aug
De sterren hebben een waarschuwing voor je, Leeuw. In 2014 is het ten strengste verboden om de nagels te knippen of vijlen, anders komt de Duivel je halen. Sla de nagellak maar in, it's going to be faaabulous!

MAAGD - 24 aug t/m 23 sept
Het is aan het kassameisje van de AH af te lezen dat het tijd is voor verandering, Maagd. In 2014 mag je geen ja, geen nee, en geen uhm zeggen. Elke overtreding resulteert in 5% hoofdhaar verlies. Lekker luchtig!


WEEGSCHAAL - 24 sept t/m 23 okt
We weten dat dingen op de tast doen niet jouw voorkeur heeft, Weegschaal. De weerkaart van Nigeria laat zien dat je dat ook zeker niet moet doen in 2014! Alles wat je aanraakt, verandert in een zeurende schoonmoeder.


SCHORPIOEN - 24 okt t/m 22 nov
We hopen dat gezonder leven één van jouw goede voornemens is, Schorpioen. Al het slechte wat je dit jaar zal nuttigen, resulteert in explosieve diarree. Andere sterrenbeelden: Investeer in aandelen van Page!


BOOGSCHUTTER - 23 nov t/m 22 dec
Altijd terugdenkend aan die goede oude tijd, Boogschutter? Jouw positie in de dierenriem geeft aan dat 2014 je terug brengt. De vloer is lava! Denk aan de regels, anders zul je je flink branden.


STEENBOK - 23 dec t/m 20 jan
Gooi je verantwoordelijkheidsgevoel maar overboord, Steenbok! Uit Joop zijn theeblaadjes is te lezen dat je verplicht laks moet zijn in 2014. Kun je eindelijk die oude sokken nog voor iets anders gebruiken. Altijd handig in tijden van nood!






Bron plaatjes: Telegraaf.nl/vrouw








Geen opmerkingen:

Een reactie posten